UNIA Sp. z o.o.

fax pokaż

email pokaż
O FIRMIE:

Firma UNIA Spółka z o.o. została założona w Koszalinie w maju 1990 roku, a od 2012 r. prowadzimy działalność już jako UNIA Sp.z o.o., z siedzibą w Koszalinie. Posiadamy oddziały w Człuchowie, Kołobrzegu i Szczecinku. Zatrudniając około 250 osób znajdujemy się w gronie średnich przedsiębiorstw w regionie zachodniopomorskim.

Chcemy być postrzegani jako SOLIDNY PARTNER. Ten cel osiąga poprzez budowanie więzi z klientem opartej na partnerskiej współpracy, wysokiej jakości usługach, a także atrakcyjnych warunkach handlowych. Chcemy nie tylko sprzedawać, ale także POMAGAĆ.

Głównym atutem UNIA Spółki z o.o. w Koszalinie jest różnorodność wykonywanych usług, co pozwala na kompleksową obsługę w zakresie usług ochrony osób i mienia, uusług czystościowo-porządkowych, usług poligraficznych i reklamowych, usług krawieckich,usług szkoleniowych (kursów i szkoleń),usług strzeleckich (organizacji treningów i zawodów strzeleckich).

Świadczymy usługi w sposób przyjazny, profesjonalny i według najlepszych umiejętności dobrze wyszkolonego personelu. Zlecenie firmie zewnętrznej wykonywania działań nie związanych z istotą prowadzonej działalności, może stać się dla usługobiorcy źródłem szeregu wymiernych korzyści, w tym finansowych.

Spółka posiada Certyfikat Jakości w zakresie Systemu Zarządzania Jakością Nr – 700/7/2014, zgodny z normą PN-EN ISO 9001: 2009 w następującym zakresie - projektowanie i świadczenie usług: ochrony osób i mienia, czystościowo- porządkowych, krawieckich, szkoleniowych, strzelectwa, sportu i rekreacji. Dlatego przy wyborzew na różnym terenie jak agencja ochrony koszalin czy agencje ochrony kołobrzeg, agencje ochrony szczecinek, agencje ochrony człuchów,  jest bardzo istotne i ważne, bo chodzi o bezpieczeństwo.

Ochrona osób i mienia – ochrona osób i mienia Kołobrzeg, ochrona osób i mienia Koszalin, ochrona osób i mienia Człuchów i ochrona osób i mienia Szczecinek, agencja ochrony świadcząca usługi w zakresie ochrony osób i mienia oraz obiektów. Świadcząc usługi ochrony mienia dla różnych Klientów, reprezentujących szerokie spektrum branż, jesteśmy w stanie zaoferować Państwu kompleksowe rozwiązania, uwzględniające specyfikę prowadzonej przez Państwa działalności oraz gwarantujące optymalne zabezpieczenie obiektów. Stale poszerzamy ofertę usług, by sprostać wszystkim wymaganiom Naszych Klientów.

Firma sprzątająca - nasz profesjonalny serwis sprzątający proponuje usługi w zakresie m.in. sprzątanie domów, mieszkań, pomieszczeń, sprzątanie po remoncie, sprzątanie biur, magazynów i hal, sprzątanie magazynów, itp. Firma sprzątająca Koszalin na większości sprzątanych obiektów stosujemy profesjonalne środki chemiczne. Bieżące szkolenia oraz zdobyte doświadczenie nauczyło nas odpowiednio dobierać najskuteczniejsze produkty do każdego rodzaju pracy. Sprzęt mechaniczny dobierany jest indywidualnie do potrzeb sprzątanego obiektu. Każdy pracownik oprócz szkolenia technicznego jest systematycznie szkolony w zakresie przepisów BHP i PPOŻ. Równeż nasze usłgi świadczymy w takich miastach jak  firma sprzątająca Kołobrzeg czy firma sprzątająca Człuchów. Ze względu, że posiadamy wykwalifikowaną kadrę i sprzęt zajmujemy się
czyszczenie elewacji Koszalin i okolice i

mycie okien Koszalin. Nasz serwis sprzątający Kołobrzeg

W swojej ofercie zajmujemy się profesjonalne sprzątanie Koszalin takich obiektów jak: sprzątanie biur Koszalin, sprzątanie domów Koszalin, sprzątanie po remoncie Koszalin, sprzątanie magazynów Koszalin, sprzątanie hal Koszalin, sprzątanie budynków Koszalin.

UNIA Sp. z o.o. od lat zajmujemy się monitoringiem obiektów przez montaż alarmów koszalin. Dzięki temu Twój dom, mieszkanie, firma jest bezpieczna. Oferujemy Ci profesjonalny montaż systemów alarmowych i telewizji przemysłowej (telewizja przemysłowa koszalin). Wszystkie urządzenia, jakie montujemy są najwyższej jakości.

Zlecenie profesjonalnej firmie wykonywanie działań nie związanych z podstawową działalnością, może stać się dla zleceniobiorcy źródłem szeregu korzyści finansowych. Oferujemy Państwu możliwość bezkonfliktowego przekazania Unii spółka z o.o. pracowników Państwa firmy, dotychczas wykonujących zadania związane z ochroną mienia Koszalin i okolice.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

ochrona osób i mienia kołobrzeg, ochrona osób i mienia koszalin, agencja ochrony koszalin, agencje ochrony kołobrzeg, agencje ochrony szczecinek, agencje ochrony człuchów, firmy ochroniarskie koszalin, firmy ochroniarskie kołobrzeg, firmy ochroniarskie szczecinek, firmy ochroniarskie człuchów, montaż alarmów koszalin, ochrona mienia koszalin, kontrola dostępu koszalin, ochrona obiektów kołobrzeg, ochrona obiektów koszalin, ochrona obiektów szczecinek, ochrona obiektów człuchów,